Zanima vas rad u inozemstvu? Traže se elektroinstalateri i industrijski monteri

Donosimo top poslovnu ponudu tvrtke ˝Elektro Kruno d.o.o.˝ iz Ivanca

Objavljeno: 09.07.2022.

Zbog povećanog obujma posla tvrtka ˝Elektro Kruno d.o.o.˝ u potrazi je za djelatnicama u području elektroinstalacijskih radova u industrijskim postrojenjima. Ovo uspješno poduzeće sa sjedištem na području grada Ivanca djeluje već šest godina u Hrvatskoj i u zemljama Europske unije, a svojim strelovitim prodorom na domaće i strano tržište nije ostala neprimijećena od strane kolega poduzetnika. Tako se posebno ponosi uglednom nagradom Hrvatske gospodarske komore ˝Plaketa Zlatna Kuna˝ za 2020. godinu, kao i s nagradom ˝Plaketa Grada Ivanca“ za izniman doprinos razvitku poduzetništva i gospodarstva.

Zbog proširenja opsega poslovanja i nadolazećih ugovorenih projekata traži odgovorne, otvorene i proaktivne osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu na pozicijama elektroinstalatera. Poželjno je iskustvo, no dobrodošli su i motivirani početnici.

Uvjet za radno mjesto elektroinstalatera/ke je SSS za elektroinstalatera/ku ili srodno zanimanje, vozačka dozvola B kategorije, spremnost i volja za radom. Znanje engleskog i/ili njemačkog jezika poželjno je, ali nije uvjet.

Za radno mjesto industrijskog montera/ke potrebna je trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, vozačka dozvola B kategorije te spremnost i volja za rad u inozemstvu

Ono što tvrda nudi budućim zaposlenicima je puno radno vrijeme, zaposlenje na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja, atraktivna redovita primanja, organiziran i plaćen smještaj, osigurana sva radna oprema te radna odjeća i obuća, osigurane dodatne edukacije, rad u zdravom i poticajnom radnom okruženju s mogućnostima usavršavanja i stjecanja novih znanja.

Zainteresirani kandidati svoje zamolbe zajedno sa životopisom mogu poslati poštom na adresu: Ulica Biškupovec 19, Margečan, 42240 Ivanec ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba