Nastavak “Ljeta u Mariji Bistrici“

Danas vas očekuje tradicionalna ljetna glazbena večer, a u nedjelju biciklijada “Četiri kapelice“

Objavljeno: 18.06.2022. zagorjeinternational

Ovog vikenda nastavlja se manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici“, pa će se tako u subotu, s početkom u 20 sati, na trgu održati tradicionalna ljetna glazbena večer uz Kulturno umjetničko društvo “Lovro Ježek”. Nastupit će velika i mala Limena glazba te Tamburaški orkestar KUD-a “Lovro Ježek”, a uz njih Klapa “Bistrica” i Pjevački zbor KUEU “Kaj” iz Zlatar Bistrice.

U nedjelju je na rasporedu tradicionalna biciklijada “Četiri kapelice”, uz hodočašće biciklista, ali ove godine i malo veći izazov za spremnije bicikliste Biciklistički Romarski put  (Marija Bistrica – Lepoglava – Ivanec – Marija Bistrica). Okupljanje je u hotelu Kaj u 7.30 sati, blagoslov cestovnih biciklista u Crkvi na otvorenom u 8.30 sati, a start cestovne vožnje u 8.50 sati. U 9 sati je u Crkvi na otvorenom misa uz blagoslov biciklista i bicikala, a Biciklijada “Četiri kapelice” starta u 10.30 sati.

Sljedeći vikend bit će također pun događanja jer u subotu 25. i nedjelju 26. lipnja održat će se Zabavno – sportski vikend – u subotu od 13, a u nedjelju od 12 sati.

-Očekuje vas oba dana besplatan zabavno-animacijski park za djecu, druženje uz klauna i facepainting. Subota donosi turnir u uličnoj košarci od 13 sati, nogometno druženje i utakmice zagića NK Mladost MB, od 19 sati predstavu za djecu Šareni svijet i veliki večernji koncert na kojem će nastupiti  “Kojoti” “Tvoja Mama” i “Giberry Sons”. U nedjelju su na rasporedu šahovski od 10 i stolnoteniski turnir od 14 sati, Prezentacija starih sportova  – OŠ Marija Bistrica od 16 sati, Zdravi semafor “Šarenih loptica” od 17 sati, a tu je i nogometni turnir zagića. Nedjeljni program završava koncertom banda Novi Svijet – kazali su iz Turističke zajednice Marija Bistrica, poručivši:

-Prijavite se na košarkaški, šahovski ili stolnoteniski turnir u sklopu “Ljeta u Mariji Bistrici.“ I ove godine ne propustite MBasket 3 na 3 košarkaški turnir. Kotizacija je 200 kuna po ekipi. Svaka ekipa ima maksimalno četiri igrača. Maksimalan broj ekipa je 16, pa požurite s prijavama na fejsu ili na [email protected] Prve tri ekipe očekuju i novčane nagrade. Otvoreni šahovski turnir održat će se u prostorijama Osnovne škole u Mariji Bistrici, u nedjelju 26. lipnja s početkom u 10 sati. Prijave su do 15 minuta prije početka. Igra se 11 kola s tempom od pet minute + tri sekunde po igraču. Stolnoteniski turnir na rasporedu je u nedjelju 26. lipnja u sportskoj dvorani OŠ Marija Bistrica. Prijave počinju od 13.30 sati, a turnir počinje u 14 sati. Kotizacija je 40 kuna. Uz sportske sadržaje očekuje vas i bogati zabavni program i ugostiteljska ponuda na igralištu u Mariji Bistrici – kazali su.

Detaljan program može se pronaći na web stranici TZ Općine Marija Bistrica i na Facebooku Visit Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter