Teška prometna nesreća dvaju automobila u Dubrovčanu

OPASNO RASKRIŽJE: Ovo mjesto vapi za kružnim tokom

Objavljeno: 01.06.2022.

Jutros je, oko 7.30 u Dubrovčanu, došlo do teške prometne nesreće. Kako kažu iz Policijske uprave krapinsko – zagorske, u sudaru su sudjelovala dva automobila. Događaj je uzrokovao materijalnu štetu, a ozlijeđenih nema. Dodaju, sve informacije bit će poznate po završetku očevida.

Fotografija koja je odaslana na Facebook stranicu Policija zaustavlja krapinsko – zagorska izazvala je brojne komentare. Naime, ovo je jedno od najfrekventnijih raskrižja na području Tuheljskih Toplica na kojem su se, nažalost, dogodile već brojne prometne nesreće pa ne čudi da je ovaj događaj izazvao brojne kritike podno objave. Neke od komentara prenosimo u nastavku:

– Preglednost samog raskrižja je nikakva kad se dolazi iz smjera Lučelnice. S jedne strane zna biti parkiran kombi ili kamion, a s druge strane se ne vidi zbog trave i znakova. Moraš prvo ući u raskrižje da vidiš da li netko dolazi.

– Bez rotora ovo bude i dalje crna točka / opasno raskrižje.

– Ovo mjesto vapi za kružnim tokom.

– Treba znati ko ima prednost ne voziti na pamet.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba