“Uzmi pare i napravi nešto za mlade”

KLANJEC: Predstavljeni projekti “Klanječki Bundek” i “Gol uživo”, glasanje 4. lipnja

Objavljeno: 27.05.2022. zagorjeinternational

U Klanjcu su 13. svibnja predstavljene ideje mladih Klanjčana i Klanjčanki u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade” kojeg zajednički provode LAG Zagorje -Sutla i Mreža udruga ‘Zagor’ u suradnji s gradovima i općinama LAG-a.

Tom su prilikom predstavljene i dvije ideje. Jedan je tim predstavio ideju naziva “Klanječki Bundek”, koji je zamišljen kao piknik zona dostupna za sve uzraste. Uz prostor za razne aktivnosti i rekreaciju, u sklopu “Klanječkog Bundeka” nalazili bi se i stolovi, klupe i roštilji, gdje bi se ljudi mogli okupiti i zajedno lijepo provesti dan u druženju i zabavi. 

Drugi tim je predstavio ideju koja nosi naziv “Gol uživo”, a time bi se omogućilo lakše praćenje rezultata i vremena na utakmicama. Radi se o semaforu koji bi se postavio na nogometnom igralištu NK Klanjec.

Svi mladi koji imaju između 14 i 30 godina pozvani su u subotu 4. lipnja od 14 do 17 sati u Veliku dvoranu Grada Klanjca gdje će se održati izbori. Ideja koja pobijedi kreće u realizaciju s 20.000 kuna koliko iznosi potpora. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba