Isporuka moguća na području cijele Hrvatske

SJAJNE VIJESTI ZA LJUBITELJE DVOKOTAČA: ‘Move Moto’ otvorio je svoja vrata u Splitu

Objavljeno: 27.05.2022. zagorjeinternational

Dobra vijest za sve ljubitelje vrhunskih motocikala i skutera. Naime, u Splitu je otvoren novi prodajni servisni centar ‘Move Moto’ u kojem možete pronaći veliki izbor motocikala popularnih brendova: Piaggio, Vespa, Aprilia i Moto Guzzi.

U ovoj ‘moto oazi’ dočekati će vas veliki izbor salonskih motocikala, koji su odmah dostupni za isporuku, a čija ponuda se nadopunjuje na dnevnoj bazi te se prilagođava potrebama kupaca.

Odlična vijest je i da određene modele, koji su u demo programu, možete odmah isprobati te ćete na taj način lakše odlučiti koji motocikl vam najbolje odgovara. 

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu opremu i dijelove, pronaći ćete i ‘casual’ odjeću, modene dodatke, ‘accessories’ i slično, koji sjajno nadopunjuju imidž ljubitelja ovih popularnih moto brendova. 

Također, u servisu se nudi vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja i dijagnostike motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u moto svijetu. 

Za sve informacije i rezervaciju termina demo vožnji, slobodno kontaktirajte ‘Move Moto’ na tel. 021 737 330 ili [email protected], ili navratite u prodajno servisni centar koji se nalazi na adresi Poljička cesta 26 u Splitu.

Isporuka motocikala moguća je na području cijele Hrvatske, pa stoga slobodno kontaktirate gore navedeni broj ako živite u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Također, informacije o motociklima su dostupne na www.move-moto.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba