Prema drevnoj kineskoj filozofiji ‘feng shui’

Ovo su predmeti koje bi odmah trebali izbaciti iz svojih domova, donose nesreću

Objavljeno: 22.05.2022. zagorjeinternational

Postoje brojne filozofije prema kojima se može urediti dom. Jedna od popularnijih svakako je ‘feng shui’, drevna kineska tehnika uređenja prostora. 

Osim što ‘feng shui’ filozofija nalaže kako bi, i na koja mjesta trebali staviti određene stvari u prostoru, nalaže i što bi odmah trebali izbaciti iz domova jer donosi nesreću, prenosi Poslovni.hr.

Prvi takav predmet je fotelja koja se ljulja. Prema nekim legendama, prazna fotelja za ljuljanje je otvorena pozivnica zlim duhovima da sjednu, a njih doista ne želite u vašem domu. 

Zatim, tu je i zelena boja za koju se smatra da lošim znakom. Tome je tako jer se nijansa zelene nekada davno miješala s arsenom i bila je otrovna, a uzrokovala je i brojne smrtne slučajeve.

Na popisu su se našli i satovi koji ne rade. Potrgani sat može biti loš znak, jer ako ne radi, to znači da biste mogli zapasti u rutinu i stajati na mjestu. Isto tako, ako potrgani sat pusti zvuk, postoje vjerovanja da to nagovještava smrt. 

Mrtvo cvijeće je također nepoželjno u domovima jer privlači negativnu energiju, a isto vrijedi i za kaktuse jer se smatra da bilje s bodljama djeluje kao magnet za loše vibracije. 

Isto tako, iz domova izbacite stare kalendare, pogotovo ako ih držite na vidljivom mjestu, jer djeluju isto kao i potrgani sat. ‘Feng shui’ upozorava da takvi predmeti donose nesreću, a čak mogu i skratiti život. 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter