Ove subote izbori u sklopu projekta ˝Uzmi pare i napravi nešto za mlade˝ u Pregradi

Mladi od 14 do 30 godina, glasajte za program koji želite u svom mjestu

Objavljeno: 21.04.2022. zagorjeinternational

Ove subote, ispred Muzeja grada Pregrade, održat će se izbori u sklopu projekta ˝Uzmi pare i napravi nešto za mlade˝. Predloženi projekti u Pregradi su ˝FireApp za nas, spas za vas˝, ˝Sjenica za nas i vas˝, ˝Pregradska retroteka˝ i ˝Grill&Chill˝, a glasanje je otvoreno od 15 do 19 sati.

Glasati mogu mladi od 14 do 30 godina, a najbolji projekt provest će se na području grada sredstvima participativnog proračuna koji iznosi 20 tisuća kuna.

˝FireApp za nas, spas za vas˝ za cilj ima promicanje vatrogastva, volonterstva i humanitarnog rada te pomoći mladima, ali i povećanje spremnosti i kapaciteta mladih u vatrogasnom sustavu u Pregradi.

˝Sjenica za nas i vas˝ projekt je izgradnje sjenice pored nogometnog igrališta u Sopotu, mjesto okupljanja i druženja kako mladih, tako i starih.

˝Pregradska retroteka˝ projekt je organizacije ljetnog kina na otvorenom u Pregradi. Radi se o projekcijama klasičnih filmova bez naplaćivanja ulaznica kako bi svi posjetitelji mogli besplatno uživati u filmskom programu, uz naravno, besplatne kokice.

˝Grill&Chill˝ projekt je kroz koji bi se stvorilo mjesto za druženje, igranje društvenih igara, upoznavanje i kulinarsko razvijanje.

Projekt “Uzmi pare i napravi nešto za mlade vol.3” provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s jedinicama lokalne samouprave s područja LAG-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba