Nakon dugih osam godina

Međimurska županija ove će godine ponovno ugostiti Državno natjecanje vatrogasne mladeži

Objavljeno: 21.04.2022. zagorjeinternational

U utorak je u čakovečkoj Gradskoj vijećnici održana prva sjednica Organizacijskog odbora za pripremu i provedbu 14. Državnog natjecanja vatrogasne mladeži Republike Hrvatske koje će se održati u subotu, 4. lipnja na stadionu SRC Mladost u Čakovcu.

Sjednici Organizacijskog odbora nazočili su župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini, a sa svim detaljima oko samog natjecanja su ih upoznali predstavnici Hrvatske vatrogasne zajednice predvođeni načelnikom sektora za vatrogastvo Mariom Starčevićem, tajnikom Odbora za natjecanja Tomislavom Horvatom i zamjenikom voditelja natjecanja Zdravkom Filipajem. 

Članovi Organizacijskog odbora iz redova domaćina su predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mario Medved, v.d. zapovjednika Vatrogasne zajednice Međimurske županije Robert Meglić te zapovjednik JVP Čakovec Mladen Kanižaj.

Na sjednici je također istaknuto kako je već sada prijavljeno stotinjak ekipa iz cijele Hrvatske, iako su prijave još u tijeku, te se tog dana na području Međimurja očekuje više od 1500 sudionika natjecanja te njihovih gostiju i pratnji, što će rezultirati popunjavanjem smještajnih kapaciteta i promociju Čakovca i Međimurja. 

Inače, posljednje državno natjecanje vatrogasne mladeži u Međimurskoj županiji održano je 2014. godine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba