OPĆINA BEDNJA: Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad centar Bednje uskoro će krasiti nova fontana

“Nastavljamo s ulaganjima u uređenje čitave općine, zbog naših mještana, ali i privlačenja turista”

Objavljeno: 13.04.2022. zagorjeinternational

Zahvaljujući potpori LAG-a “Sjeverozapad”, nedavno uređeni park kod crkve u samom centru Bednje uskoro će krasiti nova fontana. 

Naime, nakon što su mještani i turisti u staroj općinskoj jezgri dobili novo šetalište, u Općinu su stigle vijesti da je za drugu fazu uređenja parka LAG “Sjeverozapad” odobrio maksimalan iznos potpora.

Kako bi se još više pozicionirala na turističku kartu Hrvatske, ali i Europe, općina Bednja kontinuirano ulaže u uređenje čitavog svog područja, a ova, najnovija u nizu investicija izgradnje fontane bit će šlag na torti uređenja stare općinske jezgre.

Zahvalivši LAG-u što je prepoznao važnost ovog projekta te Općini odobrio maksimalan iznos potpore, načelnik Damir Poljak naglasio je kako Bednja nastavlja uspješno privlačiti vanjske izvore financiranja.

– To je iznimno važno kako bi proračunska sredstva i dalje nastavili koristiti za druge projekte i investicije u interesu razvoja naše općine – rekao je načelnik Poljak. 

Ovim projektom centar Bednje bit će na ponos, kako mještana tako i sve većeg broja turista koji stižu u općinu.

– S obzirom da se želimo još više promovirati i pozicionirati kao poželjno kontinentalno turističko odredište koje ima puno toga za ponuditi, nastavljamo s daljnjim ulaganjima u uređenje čitave općine čime osim privlačenja turista podižemo i kvalitetu života naših mještana – zaključio je načelnik Poljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba