Prošlo je već 60 godina: Održana jubilarna skupština DVD-a ˝Specijalna bolnica Krapinske Toplice˝

˝Cijenimo vaš rad i vaše nesebično odvajanje vremena za obavljanje te odgovorne i u odrađenim momentima opasne aktivnosti˝

Objavljeno: 13.04.2022.

U Vatrogasnom domu DVD-a ˝Krapinske Toplice˝ prošlog je četvrtka održana 60. izvještajna skupština DVD-a ˝Specijalna bolnica Krapinske Toplice˝. Skupština je bila zatvorenog tipa uz prisustvo načelnice Gordane Jureković, predstavnika VZ KZŽ Željka Presečkog i zapovjednika VZO KT Milana Kramarića.

– Skupština je prošla rado, primili nove članice i članove, a to su Verica Petrović, Borna Grabušić, Suzana Šereg, proveli izvješća za 2021. godinu, verifikaciju novog zapovjednika Luka Ivanković, kao i plan rada i financijskog plana. Održali smo i prigodnu prezentacija slika kroz 60 godina rada. Primili smo i čestitke za rad i obećanje da možemo računati na suradnju od Općine od strane načelnice. Andrija Jureković, jedan od najstarijih članova, prisjetio se članova koji su započeli ovu priču o dobrovoljnim vatrogascima u bolnici i koji su nastavili tu priču do današnjih dana. Prigodnu svečanost s gostima, prijateljskim društvima i članicama zdravstva imati ćemo 11. lipnja ove godine kada smo domaćini 36. susreta VZZH – poručuju iz topličkog DVD-a.

– Zahvaljujem dosadašnjem zapovjedniku Kozinu na uloženom vremenu i trudu, a novoizabranom Luki Ivanković čestitam i želim da nastavi uspješno voditi DVD u narednom ciklusu. Kvalitetno vatrogastvo veoma je važno za osiguranje života ljudi i imovine u požarima i elementarnim nepogodama. Podržavamo i cijenimo rad dobrovoljnih vatrogasnih društva i njihovih članova koji nesebično odvajaju svoje vrijeme za bavljenje tom odgovornom i u odrađenim momentima opasnom aktivnošću – poručila je načelnica Jureković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba