U Oroslavju održana izvještajna Skupština Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a KZŽ

“Na samom ste početku raspolagali sasvim malim proračunom i provodili simbolične aktivnosti, a sada ste već na razini nekog poduzeća”

Objavljeno: 10.04.2022. zagorjeinternational

U subotu je, u Hotelu Zagi, u Oroslavju održana izvještajna Skupština Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a KZŽ.

Napredak u radu udruge, ali i drugih udruga hrvatskih branitelja istaknuo je krapinsko-zagorski župan Željko Kolar.

-Na samom početku ste raspolagali sasvim malim proračunom i provodili prvenstveno simbolične aktivnosti, a sada ste već na razini nekog poduzeća. Ako želite provoditi aktivnosti koji su vezane uz formalne programe i projekte i ako ozbiljno skrbite o članovima, onda to iziskuje izrazito veliki trud. Na uspješnom radu čestitam vodstvu Udruge i svim članovima – kazao je župan.

Kolar je poručio i da će se do kraja mjeseca završiti procedura te će se potpisati ugovori s korisnicima županijskih potpora preko Javnog poziva udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja.

Dugogodišnji predsjednik udruge Darko Mirt iznio je opširno izvješće o radu udruge za prošlu godinu kojeg su članovi prihvatili te su donijeli planove za naredno razdoblje, ali i odluku o primanju nekoliko novih članova u udrugu.

Nazočnima su se obratili i oroslavski predstavnici Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Udruge branitelja sv. Juraj Gornja Stubica i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba