Učenici 3. razreda osnovnih škola posjetili gradonačelnika Gregurovića

Djeca postavljala pitanja, a iznijela su i svoje ideje što Krapini nedostaje. GREGUROVIĆ: Dođite nam češće

Objavljeno: 06.04.2022. zagorjeinternational

Učenici trećih razreda Osnovne škole “Ljudevit Gaj“ Krapina te područnih škola Donja Šemnica i Lepajci su u pratnji svojih učiteljica Gordane Nežmahen, Vesne Presečki, Branke Leljak, Dubravke Tušek i Štefice Tepuš, u okviru svog školskog kurikuluma, posjetili krapinskog gradonačelnika Zorana Gregurovića. 

Gradonačelnik je učenike ukratko upoznao s radom gradske uprave te aktivnostima koje Grad Krapina poduzima za dobrobit svojih građana te je istaknuo kako se posebno ponosi time što su prije par godina treći razredi također bili u posjetu Vijećnici i rekli naglas svoje želje. 

Učenici su i ovog puta bili vrlo aktivni i imali su mnogo pitanja za gradonačelnika o njegovu radu, uređenju grada, dječjih igrališta, a iznijeli su i svoje ideje te razmišljanja o tome što Krapini nedostaje odnosno što bi oni kao djeca željeli da se u Krapini učini. 

Gradonačelnik je odgovarao na sva pitanja i pozvao učenike da obavezno imaju na umu da će se sljedeće godine u sklopu Dječjeg gradskog vijeća realizirati jedan dječji projekt, a pozvao ih je i da razmisle te predlože ono što oni smatraju da bi za djecu u Krapini bilo posebno važno. 

Na samom kraju posjeta gradonačelnik Gregurović je poželio da mu učenici dođu češće u posjet. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba