Najmlađa baka u državi

Imala je tek 30 godina kada je njezina kćer (14) rodila

Objavljeno: 27.03.2022. zagorjeinternational

Britanka (30) postala najmlađa baka u Velikoj Britaniji kada je kako piše net.hr, prije tri godine njezina 14-godišnja kći rodila dječaka.

Pošto je bila seksualno aktivna, tinejdžerica je kao mjeru opreza napravila test za trudnoću, a ubrzo je bila upućena u bolnicu West Middlesex u Isleworthu gdje je obavila ultrazvuk. Liječnici su otkrili da je trudna već 36 tjedana i četiri dana te joj rekli da pobačaj nije opcija jer je kasno saznala za trudnoću.

– Bila sam zapanjena. Imala sam intuiciju da bih mogla biti trudna i zato sam predložila test. Tata je lokalni momak mojih godina. Nisam mogla vjerovati. Postojala je mogućnost da postanem mama, a samo nekoliko tjedana ranije imala sam tjelesni i penjala se uzbrdo i nizbrdo. Naravno, kasno saznanje da sam trudna je značilo da pobačaj nije bio opcija, ali to ionako nisam mogla učiniti. Gledajući otkucaje srca svoje bebe na ekranu, srce mi se ispunilo ljubavlju. Znala sam od tog trenutka nadalje da ću uvijek zauzeti drugo mjesto, a moj sinčić prvo  – rekla je danas 17- godišnjakinja.

Mlada baka svojoj je kćeri pružila svu ljubav i podršku, no ipak je istaknula kako nikad nije očekivala da će saznati da će postati baka zato što je još mlada.

– Ponašam se kao da sam u ranim 20-ima pa mi je malo čudno biti baka. Moji prijatelji misle da je smiješno što imam unuka. Uvijek ga zamijene s mojim sinom – kazala je mlada baka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba