Iz Zagorskog vodovoda građanima su poslane i upute

Krenula zamjena vodomjera po zagorskim gradovima i općinama – evo i rasporeda

Objavljeno: 03.03.2022. zagorjeinternational

Iz Zagorskog vodovoda poslana je obavijest o redovnoj zamjeni vodomjera za 2022. godinu. Mještani čiji će vodomjeri tek biti zamijenjeni se mole da osiguraju pristup vodomjeru i urede vodomjerno okno ili prostor u kojem je isti smješten, te napominju da će o izvršenoj izmjeni biti sastavljen zapisnik koji će biti ostavljen korisniku ako je bio prisutan kod izmjene.  

Na području općina Desinić i Krapinske Toplice vodomjeri su zamijenjeni, a s 1. ožujka počela je zamjena na području Zaboka koja će trajati do 31. ožujka. Naselja koja će biti obuhvaćena su Dubrava Zabočka, Grdenci, Gubaševo, Hum Zabočki, Jakuševec Zabočki, Lug Zabočki, Martinišće, Pavlovec Zabočki, Prosenik Zabočki, Repovec, Špičkovina, Tisanić Jarek i Zabok. 

Izmjena vodomjera zatim će uslijediti na području općine Sveti Križ Začretje gdje će trajati od 1. do 30. travnja, a uključivat će naselja Brezova, Ciglenica Zagorska, Donja Pačetina, Dukovec, Galovec Začretski, Klupci, Komor Začretski, Kotarice, Kozjak Začretski, Mirkovec, Pustodol Začretski, Sekirišće,Sveti Križ Začretje, Štrucljevo, Švaljkovec, Temovec, Vrankovec, Završje Začretsko i Zleć. 

Od 2. svibnja će se mijenjati vodomjeri na području Oroslavja, a obuhvaćena naselja bit će Andraševec, Krušljevo Selo, Mokrice, Oroslavje, Stubička Slatina. Izmjena će trajati do 31. svibnja.

Na području Stubičkih Toplica izmjena vodomjera kreće 1. lipnja, obuhvatit će naselja Stubičke Toplice i Stubički Strmec i trajat će do 17. lipnja, a na posljetku će se vodomjeri mijenjati na području grada Donja Stubica, započet će 20. lipnja i trajat će do 8. srpnja. Naselja koja će biti uključena su Donja Stubica, Hruševec, Lepa Ves, Matenci, Pustodol i Vučak. 

Iz Zagorskog vodovoda poručuju da su moguća odstupanja u rasporedu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili nekih drugih nepredvidivih okolnosti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba