U proračunu je osigurano 1.115.000 kuna

Međimurska županija raspisala javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata organizacija civilnog društva

Objavljeno: 02.03.2022. zagorjeinternational

Međimurska županija raspisala je javni natječaj za financiranje i sufinanciranje programa i projekata udruga Međimurske županije u području zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2022. godini.

Cilj natječaja je dodjela bespovratnih sredstava što će pomoći osnaživanju organizacija civilnog društva u provedbi programa i projekata u području zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva na području županije.

Udruge mogu prijaviti programe i projekte u prioritetnim područjima ‘branitelji’, ‘umirovljenici’,  ‘zdravstvena i socijalna zaštita’, ‘briga o djeci i mladima’, ‘ljudska prava’, ‘demokratizacija’ te ostala područja od interesa za razvoj civilnog društva.

Iz županijskog je proračuna za financiranje programa i projekata osigurano 1.115.000 kuna, a očekivani broj odobrenih financijskih potpora je 51. Najmanji iznos traženih sredstava je 5000 kuna, a najveći iznos po prijavljenom programu ili projektu iznosi 100.000 kuna.

Rok za prijavu je 1. travnja, a natječajna dokumentacija nalazi se na službenim stranicama Međimurske županije. Za potencijalne prijavitelje održat će se i informativna radionica, o čemu će  još biti prethodne najave. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba