Sljedeći uredovni dan je ovog četvrtka od 15 do 19 sati

ŽELITE ZNATI VIŠE O KORIŠTENJU EU FONDOVA? Poduzetnički centar KZŽ je u pregradskoj vijećnici otvorio ‘#Info punkt’

Objavljeno: 23.02.2022. zagorjeinternational

S ciljem veće informiranosti i korištenja sredstava iz fondova Europske unije, Grad Pregrada i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije otvorili su vrata ‘#Info punkta’ u sklopu kojeg će tim Poduzetničkog centra, dva puta mjesečno, biti na raspolaganju u izmještenom uredu u pregradskoj Gradskoj vijećnici. 

Stručni tim Poduzetničkog centra tako će vam moći dati detaljnije informacije o pitanjima poput ‘što donosi nova financijska omotnica’, ‘kakve su mogućnosti financiranja kroz nacionalni plan oporavka i otpornosti’, ‘koji je plan objave natječaja’, ali i mnoge druge informacije. Također, moći ćete saznati i koje usluge i resurse nudi Poslovno – tehnološki inkubator Krapinsko – zagorske županije.

Sljedeći uredovni dan bit će u četvrtak od 15 do 19 sati, a svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici, i oni koji bi to željeli postati, mogu doći u ‘#Info punkt’ i saznati sve o mogućnostima financiranja putem EU i ostalih fondova. Također, savjetovanje je moguće dogovoriti na broj 049/376-052 ili putem mail adrese [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba