Rok za slanje prijedloga je 28. veljače

Općina Hum na Sutli raspisala javni poziv za dodjelu općinskih priznanja

Objavljeno: 12.02.2022. VH

Općina Hum na Sutli objavila je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu općinskih priznanja, a dodjeljivat će se priznanje počasnom građaninu, nagrada za životno djelo, nagrada Općine te plaketa Općine.
Za dodjelu nagrada, u obzir dolaze pojedinci koji su svojim radom na određenom području (znanstvenom, stručnom, umjetničkom…) dali trajan doprinos i izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitka pojedinih područja, odnosno izuzetan doprinos međunarodnoj promidžbi tih područja, ali i oni koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka te čestitog i vrijednog čovjeka i građanina.
Isto tako, nagrade se dijele i pravnim osobama, a kriteriji su da su ostvarile izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarstvu ili društvenom razvitku Republike Hrvatske, Krapinsko – zagorske županije i općine Hum na Sutli, kao i doprinos međunarodnoj promidžbi i ugledu Republike Hrvatske, županije i općine.
Prijedlozi se dostavljaju na adresu Općine do 28. veljače u 12 sati.
Sve dodatne informacije o tome što sve mora biti sadržano u prijedlogu, možete pronaći na internetskim stranicama Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba