U showu se zaljubila u Lojzeka iz Glogovca, ali ta priča nije imala sretan kraj

TRAGEDIJA: Anja (38) iz “Ljubavi na selu” pronađena mrtva – ona i prijatelj ugušili su se ugljičnim monoksidom

Objavljeno: 07.02.2022. zagorjeinternational

Kao što je jutros izvijestila Policijska uprava Brodsko – posavska, u Novoj Gradiški, u Ulici Marije Jurić Zagorke, u subotu oko 17.30 sati, u obiteljskoj kući su pronađena dva mrtva tijela, muškarac rođen 1982. i žena rođena 1984. godine.

– Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja. Očevid je obavljen u zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara, kojim je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe – priopćili su iz policije.

A kako doznaje 24 sata, žena koja je pronađena mrtva javnosti je dobro poznata kao sudionica televizijskog showa “Ljubav je na selu”. Radi se 38-godišnjoj Anji Boronjek. Sumnja se da je nju i njezinog prijatelja Tihomira Kmezića (40) ugušio ugljični monoksid iz peći na pelet. 

Podsjetimo, Anji je dok se natjecala u popularnom showu za oko zapeo zagorski farmer Alojz Kanceljak iz Glogovca kraj Tuhlja. Zbog njega je ostavila i tadašnjeg zaručnika, ali Alojz je na kraju nije odabrao. Za naš je portal tada izjavio da je to bila samo prolazna avantura.

FOTO: RTL

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba