LJUBAV JE NA SELU

Alojz Kanceljak: Ono s Anjom bila je samo prolazna avantura, našao sam si drugu

Objavljeno: 10.10.2016. mladenmandic

Uoči nastavaka RTL-ove emisije “Ljubavi na selu”, posjetili smo trenutno medijski najeksponiraniju osobu u Zagorju, 32-godišnjeg nezaposlenog soboslikara Alojza Lojzeka Kanceljaka, poljoprivrednika iz malog zaseoka Glogovca pokraj Tuhlja. On je iznenadio gledatelje RTL-a kada je za vrijeme tuluma, nakon upoznavanja s djevojkama, završio u krevetu s jednom od kandidatkinja bivšeg farmera Denisa Penića – Anjom. Lojzek je, naime, pozvan naknadno u emisiju jer je jedan od farmera odustao, a kako je on imao najbliži broj pisama za prolazak dalje, Marijana ga je iznenadila pozivom.

Predivan osjećaj

– U trenutku kada su me pozvali u emisiju, nitko nije bio sretniji od mene. Bio mi je to jedan predivan osjećaj. Iako svi pričaju samo o epizodi s Anjom, s kojom sam, priznajem, u nekoliko navrata imao seksualni odnos, mogu reći da je sve to ipak bila samo prolazna avantura. No, bez obzira na sve, sudjelovanje u emisiji “Ljubav je na selu” za mene je jedno jako pozitivno iskustvo i svima koji su usamljeni kao i ja, preporučio bih da se svakako prijave. Na upit je li s Anjom možda na početku veze planirao i nešto više, Alojz nam je rekao da je imao ozbiljne namjere s njom, ali da je ubrzo uvidio da ona ipak nije za njega i da se ne bi svidjela ni njegovim roditeljima – 52-godišnjoj majci Štefici i 56-godišnjem ocu Josipu s kojima živi u istom kućanstvu.
– Trebalo je biti nešto više, ali je na kraju sve ispalo tako kako je ispalo – samo kao prolazna avantura – rekao nam je Lojzek.
Na pitanje što se promijenilo u njegovom životu od kad se prijavio u emisiju “Ljubav je na selu”, Lojzek nam je rekao kako je sada puno otvoreniji i kako je najveća stvar u svemu to što je upoznao nove ljude s kojima će dugo ostati u prijateljskim odnosima.

Zbog cure pao i s motora

Dodao je kako je za ljubav spreman svašta učiniti. Žao mu je što je njegov prethodni šestomjesečni brak, s curom s kojom je u svojoj obiteljskoj kući živio dvije godine, propao, ali kaže – takva je sudbina. Na upit što je sve spreman učiniti zbog ljubavi, rekao je: “Puno toga. Jednom prilikom čak sam pao s motora jer sam se žurio k curi”. Na pitanje kako će se stvari dalje odvijati u emisiji “Ljubav je na selu” i je li nakon Anje možda pronašao kakvu drugu “izabranicu srca svoga”, Lojzek je ostao pomalo tajanstven.
– Istina, nakon Anje zaljubio sam se u jednu drugu curu s kojom imam najbolje namjere, želio bih je u budućnosti čak i oženiti, ali u koju curu i što će se između nas konkretno dogoditi, morat ćete ipak pogledati na RTL televiziji – ostao je pomalo samozatajan na naš upit, trenutno najveća zagorska TV zvijezda – 32-godišnji Lojzek Kanceljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba