U Gradskoj galeriji Zabok otvorena osma izložba učenika OŠ Ksavera Šandora Gjalskog

“Ovo je dokaz da se trud isplati, ali i prilika da svima pokažemo kako su naša djeca kreativna i što sve s njima radimo”

Objavljeno: 07.02.2022. zagorjeinternational

U Gradskoj galeriji Zabok u ponedjeljak je otvorena osma po redu izložba dječjih radova, za koju su zaslužni učenici od prvog do osmog razreda zabočke Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog. Zbog epidemiološke situacije, otvorenju su nazočile samo učiteljice, koje će u narednim danima organizirano djecu dovesti u Galeriju da razgledaju izložbu.
Okupljene je pozdravila voditeljica Gradske galerije Zabok Bojana Birač, istaknuvši kako su izložbe mališana iz godine u godinu sve ljepše i kreativnije.

– Drago mi je što smo unatoč brojnim izolacijama i odsutnosti učenika zbog bolesti, uspjeli realizirati ovo događanje. Riječ je o izložbi koja svaki puta oduševi one koji je posjete – istaknula je Birač.
Izložbu je, uz prigodne riječi, otvorio gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek. Pohvalio je angažman učiteljica i djece, ali i pedagoginje Ružice Kotarski, koja je, kako je rekao, dobri duh samog projekta.

– Ova izložba prikazuje ono najbolje od djece, njihovu nesputanost, kreativnost i dobrotu. Hvala učiteljicama što rade s njima i uče ih pozitivnim životnim vrijednostima – rekao je gradonačelnik Hanžek.
U ime škole, obratila se pedagoginja Ružica Kotarski, istaknuvši kako je bila ustrajna u namjeri da se izložba održi i u teškim pandemijskim vremenima.

– Ova je izložba samo jedan dokaz da se trud isplati, ali i prilika da svima pokažemo kako su naša djeca kreativna i što sve s njima radimo – naglasila je Kotarski i dodala kako izložba ostaje otvorena do 28. veljače. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba