U Sisku održano kadetsko, mlađe kadetsko i početničko regionalno prvenstvo u plivanju 'Regije 4'

“Olimpovci“ kući donijeli čak 15 medalja, najuspješnija bila Petra Ljubej s njih čak pet

Objavljeno: 31.01.2022. zagorjeinternational

Plivačice i plivači Plivačkog kluba “Olimp“ iz Zaboka nastupili su ovog vikenda na dvodnevnom Regionalnom prvenstvu Hrvatske, ‘Regije 4’ za kadete (2008. – 2009. godište), kadetkinje (2009. – 2010. godište), mlađe kadete (2010. – 2011. godište), mlađe kadetkinje (2011. – 2012. godište), te početnike (2012. godište), mlađe početnice (2013. godište) i mlađe, a natjecanje je održano na 25-metarskom bazenu Športsko-rekreacijskog centra u Sisku, u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza, Plivačkog kluba “Sisak Janaf“ i klubova ‘Regije 4’.

Ukupno je nastupilo oko 260 plivačica i plivača iz 13 klubova ‘Regije 4’, a pod vodstvom trenerice Lare Očić, iz trening baze Termi Tuhelj, put Siska je krenulo sedam “Olimpovki“ i tri “Olimpovca“. Na ovom su natjecanju tako sudjelovali Nadja Gorupić, Helena Dinjar, Rita Žnidarec, Sara Kroflin, Vita Galac, Petra Ljubej, Lara Grah, Patrik Dinjar, Borna Semenić i Noa Fiket.                                                                                                                        

U individualnim su utrkama osvojili 15 medalja, od čega sedam zlatnih, četiri srebrne i četiri brončane, a najuspješnija je u redovima Olimpa na ovom natjecanju bila početnica Petra Ljubej s pet osvojenih medalja (dvije zlatne i tri srebrne).

Od ostalih pojedinačnih rezultata, medalje su kući ponijeli i kadetkinja Nadja Gorupić (bronca), kadet Patrik Dinjar (dva zlata i bronca), početnica Lara Grah (dvije bronce), te početnik Noa Fiket (tri zlata i srebro).

Uz medalje, brojni su plivači u utrkama ostvarili i plasmane među prvih 10.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba