Prijavite svoje projekte i programe

Grad Krapina udrugama dodjeljuje 550 tisuća kuna

Objavljeno: 31.01.2022. zagorjeinternational

Udruga ste koja djeluje u kulturi, tehničkoj kulturi, socijali, zdravstvu ili sportu, a djelujete na području Grada Krapine? Imamo odlične vijesti!

Kao davatelj financijskih sredstava, Grad Krapina objavio je javni natječaj za financijsku podršku projektima i programima krapinskih udruga za koje su sredstva osigurana u proračunu Grada Krapine za 2022. godinu, a koja po objavljenom natječaju iznose do 550.000 kuna.


Kako se može ostvariti prednost u financiranju projekta/programa i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisano u Uputama za prijavitelje koje možete pronaći ovdje. Na istom linku pronaći ćete i propisane obrasce prema kojima se dostavljaju prijedlozi projekata i programa.


Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili predati osobno u pisarnici na adresu: Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina uz napomenu: “Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Krapine za 2022. godinu – NE OTVARAJ” te u elektroničkom obliku na adresu elektronske pošte: [email protected].

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 24. veljače 2022. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba