GRLIĆ RADMAN POSTAO 007: Na javnoj televiziji ministra potpisali kao 'Daniel Craig - James Bond'

S HRT-a se ispričali, pa opet ‘fulali’ u priopćenju

Objavljeno: 05.01.2022. zagorjeinternational

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman u utorak je započeo svoj dvodnevni posjet susjednoj Bosni i Hercegovini, a HRT ga je u svom središnjem Dnevniku, uz njegovu izjavu koju je dao prilikom posjeta Križančevu Selu, potpisao ni manje ni više nego – Daniel Craig.

Podsjetimo, radi se o imenu popularnog glumca koji je posljednjih 15-ak godina glumio najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda. ‘Screenshot’ se ubrzo pojavio na Twitteru, a komentara nije nedostajalo.

S Prisavlja su se oglasili priopćenjem u kojem se ispričavaju zbog ove nenamjerne tehničke pogreške, ali su pritom opet ‘fulali’. Naime, u svom su dopisu ministru opet naveli krivo ime – nazvali su ga Goranom, piše Jutarnji list.

– Hrvatska radiotelevizija (HRT) se ispričava gledateljima zbog tehničke pogreške u večerašnjem prilogu u središnjem HTV-ovu Dnevniku 2 pod izjavom ministra Gorana Grlića Radmana. Riječ je o tehničkoj pogrešci koja nije bila vidljiva u sustavu u kojem se pišu novinarski tekstovi. U tom sustavu bilo je napisano točno ime sugovornika – međutim, zbog tehničke pogreške, došlo je do situacije zbog koje se ispričavamo javnosti – stoji u priopćenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba