Općina Sveti Križ Začretje u 2022. će raspolagati s 26,8 milijuna kuna

“Predviđena je druga faza izgradnje dječjeg vrtića, igralište kod PŠ Sekirišće te izgradnja sustava odvodnje i nogostupa u tom naselju”

Objavljeno: 18.12.2021. zagorjeinternational

Planirani proračun Općine Sveti Križ Začretje za 2022. godinu iznosi 26,8 milijuna kuna, od čega je izvorni proračun desetak milijuna kuna, kaže načelnik Marko Kos, a ostalo su donacije iz domaćih i EU fondova za planirane projekte, javlja Radio Stubica.

Na području općine je, uz ostalo, predviđena i druga faza izgradnje dječjeg vrtića, dječje igralište kod Područne škole Sekirišće te izgradnja sustava odvodnje i nogostupa u istom naselju.

Od ostalih projekata, istaknut je i projekt tržnice, rekonstrukcije Vatrogasnog doma i projekt Banovine, a uz proračun za iduću godinu, na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Svetog Križa Začretja donesen je i rebalans ovogodišnjeg proračuna, koji je sa 21,9 milijuna kuna smanjen na 17,9 milijuna. Smanjenje je napravljeno prvenstveno zbog toga što neki od planiranih projekata nisu realizirani, a za neke koji su provedeni, još nisu dobivena sredstva. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba