Briljirali plivači i njihov trener, a evo tko će još dobiti nagrade za ovu godinu

Najbolji sportaši grada Zaboka su Jana Pavalić i Vili Sivec iz PK Olimp

Objavljeno: 17.12.2021. zagorjeinternational

Proglašeni su najbolji sportaši i sportski djelatnici grada Zaboka u 2021. godini. U pojedinačnoj konkurenciji među seniorima, najboljim je proglašen Vili Sivec, a najboljom sportašicom Jana Pavalić, oboje iz Plivačkog kluba Olimp Zabok.
Za najboljeg sportaša grada u ekipnoj konkurenciji – seniori proglašen je Antonio Črnjević iz Košarkaškog kluba Zabok. Najbolji sportaš od 14 do 18 godina je Petar Pavalić iz Plivačkog kluba Olimp Zabok, a u kategoriji najbolja sportašica od 14 do 18 godina, za najbolju je proglašena Magdalena Škreblin iz Kuglačkog kluba Zabok.
Najperspektivniji sportaši mlađih dobnih kategorija do 14 godina su Leon Novak iz Plivačkog kluba Olimp, Timotej Gregurić iz Nogometnog kluba Rudar te Bruno Tomek iz Kuglačkog kluba Zabok, a najperspektivnije sportašice mlađih dobnih kategorija do 14 godina su Emma Horvat iz Plivačkog kluba Olimp, Kiara Bratković iz Kickboxing klub BTI-Zabok i Tena Poznić iz Stolnoteniskog kluba Zabok.
Najboljom muškom ekipom u seniorskoj konkurenciji proglašena je ekipa KK Zabok, a najboljom ženskom ekipom u seniorskoj konkurenciji, ekipa Atletskog kluba Zabok. Najbolja muška ekipa u mlađim kategorijama je ekipa Streljačkog kluba Tekstilac, a najbolja ženska ekipa u mlađim kategorijama ekipa Atletskog kluba Zabok.
Godišnja nagrada za najuspješnijeg trenera pripala je Ivici Androiću iz Plivačkog kluba Olimp. Najbolji sportaš i sportašica koji se natječu u klubovima izvan grada Zaboka su kuglašica Klara Sedlar iz Bamberga Njemačka te nogometaš Nogometnog kluba Dinamo Zagreb Fran Tomek.
Nagradu za razvoj sporta dobili su Draženko Jerneić iz Moto športskog društva Zabok i Robert Lež iz KK Zabok, a nagradu za životno djelo u sportu, Ivan Franjčec iz Moto športskog društva Zabok. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba