Vrhunski rezultati Košarkaškog kluba Krapina

Seniori, juniori i kadeti briljirali u posljednjim odigranim utakmicama

Objavljeno: 10.12.2021. zagorjeinternational

Seniori Košarkaškog kluba Krapina u šestom kolu treće košarkaške lige na domaćem su terenu odnijeli pobjedu protiv KK Novske, rezultatom 69:60.
Za KK Krapina, pod vodstvom trenera Marka Goluba, igrali su Tomislav Jurković, Daniel Strehovec, Karlo Borovčak, Martin Mlinarić, Bruno Ranogajec, T. Pelin, Fran Šaronja, Martin Martinić, Lovro Čižmek, Leonard Sopek, Noa Konjić, Petar Štrok, dok su za KK Novska igrali Tomislav Koran, Tomislav Kovačević, Luka Vidaković, Marino Rupčić, Radovan Brkić, Marko Franić, Robert Božić, Toni Šerić, Mislav Kovačević i Patrik Hinić.
– Ekipa je pokazala da može odigrati obrambeno i napadački izvrsno, ali uz maksimalan angažman, bez šparanja. Sada se KK Krapina nalazi na četvrtom mjestu. Prva petorka Krapine, Strehovec, Jurković, Borovčak, Mlinarić te kapetan Ranogajec izvrsno je odigrala drugo poluvrijeme i uz veliku pomoć igrača s klupe, ostvarila drugu pobjedu na domaćem parketu. U zadnjoj utakmici prvog dijela prvenstva, Krapina gostuje kod jake i neugodne ekipe Ogulina, koja je trenutno na drugom mjestu – kazali su iz KK Krapina.
U zadnjem kolu pete kadetske lige, košarkaši Krapine u sastavu Fran Petek, Hrvoje Strehovec, Matija Babić, Matija Vodolšak, Marko Kunštek, Martin Mlinarić, Marko Pracaić, Luka Jurinjak, Gabrijel Frljužec, Hrvoje Vincelj te Sven Medvedec, pod vodstvom trenera Filipa Križnika, pobijedila je rezultatom 72:57 ekipu Podsuseda, koja je igrala u sastavu F. Vidović, Ivan Medić, Toni Sačarić, Pavao Maršić, Matija Košćak, Zvonimir Urukalović, Edi Pleše, Ivan Ević i Lucas Andres Mora Asić.
– Pobjeda na kraju lige i odlična igra, pogotovo u drugom poluvremenu, kada su čvrstom igrom u oba smjera pokazali da su dobra i borbena ekipa. Bolji od ostalih, bolje rečeno više od ostalih, zabijali su Petek, Strehovec i Babić, ali i ostatak ekipe zavrijedio je same pohvale. Nakon odlične sezone, mlada i neiskusna kadetska ekipa Krapine s 13 igrača koji su po prvi puta sudjelovali u natjecanjima, osvojila je četvrto mjesto. Više od polovice igrača kadeta nastavlja treninge i natjecanja s juniorskom ekipom Krapine – rekli su iz KK Krapina.
Juniori KK Krapina u prvoj ligi pobijedili su rezultatom 105:41 ekipu KK Zrinjevca 1937. Vodio ih je trener Filip Križnik, a igrali su Leonard Sopek, Fran Petek, Martin Benc, Noa Konjić, Hrvoje Strehovec, Matija Babić, David Ivanović, Matija Vodolšak, Nikola Mlinarić, Marko Kunštek i Marko Pracaić. Za KK Zrinjevac 1937 igrali su Ivan Kovačević, Diego Jelača, Rikard Rajačić, Fran Baburić, Fran Stjepan Vuga, Vilim Komorski, Ivan Radoš, Mate Radoš i Karlo Krivić.
– U igri Krapine čak petorica igrača zabijali su preko 10 koševa. Uz odlične Sopeka, Peteka i Benca, domaći play Noa Konjić ostvario je izvrstan ‘triple-double’ učinak s 15 koševa, 17 asistencija i 10 skokova. Veseli da su mladi do jučer kadetski igrači Petek, Strehovec, Babić, neizostavni dio juniorke ekipe – poručili su iz KK Krapina.
Nova utakmica juniora odigrat će se već ove nedjelje, na domaćem parketu dvorane Srednje škole Krapina, s početkom u 14 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba