Zanimljiva događanja u Klanjcu

“BLAGDANI U GRADU“: Od božićnog sajma i učeničke priredbe, preko koncerta domaćeg KUD-a, do dočeka Nove godine

Objavljeno: 10.12.2021. zagorjeinternational

Grad Klanjec, Kulturni centar Klanjec, Gradska knjižnica, Dječji vrtić “Kesten”, Osnovna škola Antuna Mihanovića i Kulturno umjetničko društvo “Antun Mihanović” u suradnji s ostalim klanječkim udrugama i volonterima, za vas su, u okviru manifestacije “Blagdani u gradu“ pripremili zanimljiva događanja.

Zbog trenutne epidemiološke situacije sva će se događanja održati na otvorenom prostoru Trga Antuna Mihanovića, a kako bi se sigurnost od zaraze, dodatno povećala, događanja će se odvijati svaki drugi vikend.

U petak, 17. prosinca, s početkom u 17 sati održat će se božićni sajam, a učenici osnovne škole Antuna Mihanovića, izvest će božićnu priredbu. Događanja će se nastaviti u subotu, 18. prosinca, kada će se s početkom u 18 sati, održati tradicionalni božićni koncert Kulturno umjetničkog društva “Antun Mihanović“ i gostiju.

Na Staru godinu, u petak, 31. prosinca, od 22 do 24 sata, organiziran je doček Nove godine, uz “Vrijeme vinila“.

–  Toplo se obucite, uzmite kakvu dekicu sa sobom i budite s nama u lijepoj blagdanskoj atmosferi našeg trga. Nakon prošlogodišnjih blagdana koji su bili drugačiji od svih dotadašnjih, bez tradicionalnih blagdanskih događanja u gradu, bez božićnih koncerata, domjenaka i veselih druženja, treba nam ponovno malo Božića kakvog volimo – poručili su iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba