Tijekom vikenda na zagorskim prometnicama čak deset prometnih nesreća

SVI ‘NAPUHALI’ IZNAD 1,5: Četiri prometne nesreće skrivili su pijani vozači, u dvije je bilo ozlijeđenih

Objavljeno: 22.11.2021. zagorjeinternational

Policijski službenici PU krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide kod deset prometnih nesreća, od kojih su tri bile s ozlijeđenim osobama.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Slatini Svedruškoj zbog neprilagođene brzine, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. Isto tako, lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe u prometnoj nesreći do koje je došlo u Selnici, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,58 promila. Alkoholiziran je bio i vozač koji je skrivio nesreću u Donjoj Batini, do koje je došlo uslijed neprilagođene brzine. Vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta, ne koristeći sigurnosni pojas te pod utjecajem alkohola od 1,62 promila. On je pritom lakše ozlijeđen.

Što se tiče nesreća s materijalnom štetom, u Pregradi i Štrucljevu dogodile su se zbog neprilagođene brzine, u Budinščini zbog nepropisnog mimoilaženja, u Krapini uslijed nepropisne radnje vozilom, zatim u Vrankovcu zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, a u Zlataru i Mokricama zbog nekretanja vozilom uz desni rub kolnika. Vozači koji su skrivili prometne nesreće u Vrankovcu i Zlataru, bili su pod utjecajem alkohola od 1,96 i 1,71 promila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba