Porazili Pregradu rezultatom 4:1

NK Rudar iz Dubrave Zabočke jesenski je prvak I. zagorske nogometne lige

Objavljeno: 08.11.2021. zagorjeinternational

Odigranim utakmicama 11.  kola, u nedjelju je završila jesenska sezona prve Županijske nogometne lige KZŽ.

Odigrano je šest utakmica. NK Mladost iz Marije Bistrice na domaćem je terenu poražen od NK Oštrca iz Zlatara s rezultatom 3:0. Inkop Poznanovec je ugostio NK Oroslavje i izgubio rezultatom 3:2, a Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja je u gostima kod gornjostubičkog NK Matija Gubec odnijelo pobjedu 3:1.

Na domaćem terenu, NK Omladinac Dubrovčan je porazio NK Rudar Mihovljan rezultatom 3:1, NK Ivančica Zlatar Bistrica je u gostima kod NK Lobora izborila pobjedu 1:0, a NK Rudar Dubrava Zabočka je bio domaćin susreta s Pregradom, koju je porazio s velikih 4:1.

Trenutno vodeći županijski prvoligaš je NK Rudar iz Dubrave Zabočke, s osvojenih 25 bodova. Slijede ga NK Ivančica iz Zlatar Bistrice i NK Oroslavje s 24 boda, a odmah za njima je NK Pregrada s 23. Na petom i šestom mjestu su, s po 18 bodova, NK Oštrc iz Zlatara i NK Inkop iz Poznanovca. Sedma je marijabistrička Mladost sa 17, a osmo Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja sa 16 bodova.

Na dnu tablice su NK Lobor, na devetom mjestu sa sedam bodova, NK Omladinac iz Dubrovčana i NK Rudar iz Mihovljana s po šest i posljednji, dvanaesti, je NK Matija Gubec iz Gornje Stubice sa svega dva boda. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba