PAD BROJA: U školama Varaždinske županije na koronavirus je pozitivno 156 učenika, 11 učitelja i šest nenastavnih djelatnika

Varaždinski osnovnoškolci i srednjoškolci nastavu će od ponedjeljka nastaviti pratiti po modelu A – u školama

Objavljeno: 05.11.2021. zagorjeinternational

U osnovnim i srednjim školama Varaždinske županije nastava će se od ponedjeljka, 8. studenoga, nastaviti provoditi sukladno godišnjem planu i programu rada škola, odnosno po modelu A – nastava u školi. Varaždinska županija je, kao osnivač škola, dala uputu ravnateljima da redovito konzultiraju Epidemiološku službu Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije.

Odluka o eventualnoj promjeni modela održavanja nastave bit će donesena ovisno o broju zaraženih učenika te broju učenika i razrednih odjeljenja kojima je izrečena mjera samoizolacije.

U 33 osnovne i 13 srednjih škola, čiji osnivač je Županija, na koronavirus je pozitivno 156 učenika (62 osnovnoškolca i 94 srednjoškolca), 11 učitelja (11 u OŠ, 0 u SŠ) te šest nenastavnih djelatnika (5 OŠ, 1 SŠ). To je smanjenje u odnosu na 26. listopada kada je pozitivno na koronavirus bilo ukupno 177 učenika. 

Mjera samoizolacije izrečena je za ukupno 864 učenika, od čega 360 osnovnoškolaca te 504 srednjoškolca, za ukupno 21 učitelja i nastavnika (13 OŠ, osam SŠ) te četiri nenastavna djelatnika, svi iz osnovnih škola. To je smanjenje u odnosu na 26. listopada kada je u mjeri samoizolacije bilo ukupno 1255 učenika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba