Održana skupština TZ-a općine Marija Bistrica

“Organizacija našeg ‘Adventa’ bit će izazov, ali nećemo odustati”

Objavljeno: 31.10.2021. zagorjeinternational

U četvrtak je održana četvrta skupština Turističke zajednice općine Marija Bistrica, na kojoj se na dnevnom redu našao i Prijedlog izmjene Programa rada s financijskim planom za 2021. godinu, piše Radio Marija Bistrica.  
Prolazilo se kroz plan, prateći što se realizirano u ovoj godini, pa su tu spomenuta razna događanja poput biciklijade, likovne kolonije, “Bistričke noći”, koncerti, kino na otvorenom…


Također, razgovaralo se i o troškovima već održanih manifestacija, pa je tako spomenuto da je za manifestaciju “Ljeto u Mariji Bistrici“, zbog obima programa, umjesto 60 tisuća kuna, utrošeno 145 tisuća.
Planira se održavanje trail utrke, čiji će troškovi iznositi oko 7000 kuna, a trenutno je u procesu izrade i program za “Advent u Mariji Bistrici“, a plan je utrošiti 135 tisuća kuna na realizaciju.
Predsjednik marijabistričkog TZ-a i načelnik Josip Milički rekao je da će  organizacija ”Adventa” biti izazov, ali da se od njega neće odustati. Također je naglasio kako se nada da će u nadolazećem periodu biti moguće apliciranje raznih projekata iz turističkog sektora na natječaje, jer se, prema najavama, nakon usredotočenosti na jadranske destinacije, u budućem periodu očekuje veća podrška kontinentalnom turizmu.


Spomenuto je i da je nabavljena nova pisanica za središnji trg, a što se tiče ostatka troškova, rečeno je da su ostali isti ili su smanjeni za oko 10 posto, a na stavci gospodarske djelatnosti, prihodi su se smanjili zbog neodržavanja tombole za “Doček u podne” prošle godine. (ZI)  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba