DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 31.10.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KTC d.d. zapošljava glavnog kuhara. Mjesto rada je Krapina. Rok za prijavu je 05.11.2021. Poslodavac zahtijeva srednju stručnu spremu i ljubav prema kulinarstvu. Prijavi se ovdje!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

Plin-Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 30.11.2021. Poslodavac omogućuje konstantno usavršavanje, napredak unutar tvrtke i sigurna stalna primanja. Prijavi se ovdje!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 06.11.2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

 

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda traži spremačicu (m/ž). Mjetso rada je Zajezda, a prijave se zaprimaju do 02.11.2021. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo te organiziranost i želja za radom. Prijavi se!

 

Privatna osoba – osoba s invaliditetom, diplomirani pravik traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Kumrovec, Razdrto Tuheljsko. Prijave traju do 31.12.2021. U opisu posla je pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova. Prijavi se putem linka!

 

CCPORTER Sp. z o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 14.11.2021. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinuti će se za svu potrebnu radnu opremu (osobno računalo i slušalice). Prijavi se!

 

Ugostiteljstvo Šiša zapošljava konobara (m/ž). Radno mjesto je Krapina, a prijave traju do 02.11.2021. Radno iskustvo nije neophodno, bitna je volja i želja za radom i učenjem. Prijavi se ovdje!

 

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13.11.2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavi se putem linka!

 

Terme Jezerčica d.o.o. traži fizioterapeuta (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok za prijavu je 24.11.2021. Za posao je potrebna srednja stručna sprema i radno iskustvo nije nužno. Prijavi se!

 

Sretno kandidatima!

 

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba