Važna obavijest za srednjoškolce i studente s područja Svetog Križa Začretja

Općina dodjeljuje 12 stipendija za srednjoškolce u iznosu od 400 kuna i 25 stipendija za studente u iznosu od 800 kuna mjesečno

Objavljeno: 18.10.2021. zagorjeinternational

Načelnik Svetog Križa Začretja Marko Kos raspisao je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja općine.
Prijaviti se mogu svi redovni učenici trogodišnjih i četverogodišnjih obrazovnih programa te redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija.
Za učenike srednjih škola dodijelit će se 12 stipendija u mjesečnom iznosu od 400 kuna, dok je za studente osigurano 25 stipendija u mjesečnom iznosu od 800 kuna.
Kriteriji za dobivanje stipendije su uspjeh u dosadašnjem školovanju, nadarenost, izvanškolski rezultati i socijalni status.
Zahtjev za dodjelu stipendije može se podnijeti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Križ Začretje do 29. listopada.
Sve informacije vezane uz natječaj nalaze se na internetskoj stranici Općine. (vc)

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba