Bogat program povodom Dana općine i škole u Radoboju

Danas dječji program, nedjelja je rezevirana za sport, a završnicu proslave idućeg vikenda obilježit će koncert PO Radboa i nastup mažoretkinja

Objavljeno: 16.10.2021. zagorjeinternational

Općina Radoboj i Osnovna škola Side Košutić još su prošle subote biciklijadom počele s obilježavanjem Dana općine i škole, a događanja organizirana tim povodom će se nastaviti kroz cijeli idući tjedan.

U petak je održan Dječji dan u Muzeju Radboa, u sklopu kojeg su organizirane Dječje znanstvene radionice. Dječji se dan nastavlja i danas, uz Dan otvorenih vrata Centra za prirodu i Muzeja Radboa, od 9 do 16 sati.

Uz to, u Radobojskom trnacu bit će ‘napuhanci’ za djecu, za koju će se ujedno odigrati i predstava “U duru i molu za vrtić i školu“ u 11 sati. U popodnevnim satima slijede dječje radionice.

Nedjelja je dan rezerviran za sportske aktivnosti pa će se tako u 11 sati održati maraton “Radobojska uspinjača“, a u popodnevnim satima će na nogometnom igralištu razni sportski klubovi s područja županije imati predstavljanja svojih sportova.

Program se nastavlja u srijedu, kada će radobojski Planinarski dom otvoriti svoja vrata, a s obzirom na to da je taj dan i Dan općine, u 10 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća uz otvorenje izložbe slika.

Program će trajati do idućeg vikenda, za kada je predviđeno državno prvenstvo u preciznom slijetanju parajedrilicom, u subotu u 10 sati, te druženje planinara uz šetnju po Strahinjčici, s početkom u 9 sati, i koncert Puhačkog orkestra “Radboa“ uz nastup Radobojskih mažoretkinja, s početkom u 17 sati iduće nedjelje.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba