NA OVO SU ČEKALI VIŠE OD DVIJE GODINE: Održana promocija šeste generacije prvostupnika Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina

DIPLOME DOBILO 118 STUDENATA: “Želimo im puno sreće u ostvarivanju poslovnih uspjeha, odnosno nastavku obrazovanja”

Objavljeno: 27.09.2021. AB

U Festivalskoj dvorani u Krapini je u četvrtak održana promocija šeste generacije prvostupnika Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina. Zamjenica župana Jasna Petek čestitala im je na uspješnom završetku studija te istaknula važnost Veleučilišta za gospodarstvo Krapinsko-zagorske županije.

– Ponosnim prvostupnicama želimo puno sreće u ostvarivanju poslovnih uspjeha, kao i nastavku obrazovanja, onima koji odaberu nastavak akademske karijere – poručila je zamjenica župana Petek.

Svoje diplome primilo je 118 studenata informatike, prometne logistike i operativnog menadžera koji su na ovu svečanu simboličnu priliku zbog epidemioloških razloga čekali više od dvije godine.

– Sretni smo što smo konačno uspjeli održati promociju u Festivalskoj dvorani, u jednom lijepom okruženju. Mislim da su i studenti bili zadovoljni. Oko nas su sretna i zadovoljna lica – istaknuo je dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina Nenad Sikirica. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter