U Gornjoj Stubici i Bedekovčini održano dosad najbrojnije i najposjećenije izdanje Zagorskog triatlona

Ukupnu pobjedu na glavnoj utrci za prvenstvo Hrvatske u super sprint triatlonu odnijeli Silvije Tomac iz TK Maksimir i Nika Rimaj iz TK Petar Zrinski

Objavljeno: 30.06.2021. zagorjeinternational

U Gornjoj Stubici i Bedekovčini u nedjelju je održan jubilarni 20. Zagorski triatlon, ovog puta kao pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u supersprint triatlonu.
Održano je pet utrka – akvatlon za početnike i kadete, super sprint triatlon za licenciranje, super sprint triatlon za nelicencirane – rekreativce i štafete te utrka djece i građana u trčanju. Sudjelovalo je 200 sudionika iz cijele Hrvatske te susjedne Slovenije i Bosne i Hercegovine, a domaćina utrke, Triatlon klub “Rudolf Perešin“, predstavljalo je 26 članova. Bilo je to dosad najbrojnije i najposjećenije izdanje Zagorskog triatlona.
Ukupnu pobjedu na glavnoj utrci za prvenstvo Hrvatske u super sprint triatlonu odnijeli su Silvije Tomac iz TK Maksimir i Nika Rimaj iz TK Petar Zrinski. Drugo su mjesto osvojili Elisabetta Vitasović iz TK Swibir i Gabriel Barac iz TK Rival, a treći su bili Željka Šaban Miličić iz TK Swibir i Adrian Žgaljić iz TK Petar Zrinski. Pobjednicima je medalje uručio načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba