Druženjem na Milengradu, članice i članovi zagorskog HNS-a zaključili rezultate lokalnih izbora

ŠPLAJT: S dva načelnika, 30 vijećnika, predsjednikom Općinskog vijeća i vijećnikom u Županijskoj skupštini, potvrdili smo da smo treća politička snaga u Zagorju

Objavljeno: 29.06.2021. AB

U nedjelju je na  Milengradu u Budinščini održano druženje članica i članova HNS-a Krapinsko – zagorske županije. Tom prilikom, predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ Robert Šplajt osvrnuo se na rezultate lokalnih izbora te izrazio zadovoljstvo ostvarenim.

– Zahvaljujem svim članicama i članovima na angažmanu u kampanji i doprinosu dobrom izbornom rezultatu. Uz dva načelnika, 30 vijećnika, predsjednika Općinskog vijeća Božu Ružaka i Anđelka Fereka- Jambreka,  vijećnika u Županijskoj skupštini te činjenicu da smo na izbore po prvi puta izašli bez sudjelovanja u velikim koalicijama, možemo biti i više nego zadovoljni – poručio je Robert Šplajt.

Naglasio je i kako je upravo ovakav dobar izborni rezultat vjetar u leđa daljem radu Županijske organizacije. 

– Ukupnim brojem vijećnika te umjerenim i korektnim politikama, potvrdili smo da smo treća politička snaga u županiji. Nastavit ćemo jačati razvojne politike na dobrobit svih naših lokalnih sredina i podupirati realne i provedive projekte u interesu naše županije – zaključio je Šplajt. Uz zahvalu domaćinima, Vladi i Marku Vertušu na organizaciji druženja, Šplajt je najavio kako već krajem kolovoza zagorski HNS nastavlja sa stranačkim aktivnostima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba