Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, ovog puta na kazališnim daskama

Premijerom predstave Kerekesh Teatra “Susjedi“, ove nedjelje započinje treće “Ljeto u Donjoj Stubici“

Objavljeno: 17.06.2021. zagorjeinternational

Premijerom predstave Kerekesh Teatra “Susjedi“, ove nedjelje s početkom u 21 sat, započinje treće “Ljeto u Donjoj Stubici“.

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske u režiji Ljubomira Kerekeša, i za vas pripremili gotovo nemoguću misiju – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost, odnosno vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca, pogotovo od ovog dvojca…

Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek. Vaši najdraži susjedi su Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.

Treće “Ljeto u Donjoj Stubici“ održat će se u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici, a u slučaju lošeg vremena, predstave će se izvoditi u sportskoj dvorani Donja Stubica. Ulaznice se mogu nabaviti putem interneta, u sustavu Entrio.hr te u Turističkoj zajednici područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Punkt Beer Houseu te na ulazu u Terme Jezerčica. Ulaznice će se moći kupiti i na dan predstave od 19 sati na ulazu u Terme Jezerčica. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, dok je cijena online ulaznica 50 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba