Preminula Zdenka Grilec (78), bivša potpredsjednica Skupštine KZŽ i dugogodišnja predsjednica krapinske Udruge umirovljenika

“Otišla je svima draga osoba, koja je svojim pozitivnim djelovanjem ostavila neizbrisiv trag”

Objavljeno: 21.05.2021. zagorjeinternational

U 79. godini života preminula je Zdenka Grilec, bivša potpredsjednica Županijske skupštine KZŽ Zdenka Grilec svoj čitav radni vijek provela je u krapinskoj tvrtki Jedinstvo, gdje je radila od 1961. do 1994. godine, kada odlazi u mirovinu i uključuje se u rad Udruge umirovljenika Krapina, gdje je obnašala dužnost predsjednice četiri mandata. Dva mandata obnašala je dužnost potpredsjednice Matice umirovljenika KZŽ, a bila je angažirana i u radnim tijelima Matice umirovljenika Hrvatske. Kao članica Hrvatske stranke umirovljenika, u dva mandata bila je članica Županijske skupštine, od toga u jednom i potpredsjednica Županijske skupštine (potpredsjednica Skupštine 2005.-2009., članica Skupštine 2013.-2017., ujedno i članica Odbora za izbor i imenovanja).

– Ovim putem upućujemo izraze najdublje i najiskrenije sućuti ožalošćenoj obitelji i prijateljima Zdenke Grilec. Otišla je je svima nama draga osoba, koja je svojim pozitivnim djelovanjem ostavila neizbrisiv trag. Uspomena na gospođu Grilec ostat će trajno u nama – priopćili su iz Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba