Aktualni gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić ide po još jedan mandat, a izlazi na predstojeće izbore kao nezavisni kandidat sa svojom nezavisnom listom

“Ovaj posao dosta crpi čovjeka, ali nakon toliko realiziranih projekata i 50 milijuna kuna ulaganja u infrastrukturu Donje Stubice, jednostavno smatram obvezom nastaviti dalje”

Objavljeno: 10.02.2021. zagorjeinternational

Aktualni gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić izlazi na predstojeće izbore kao nezavisni kandidat, potvrdio je u utorak u ‘Panorami’ Radio Stubice (http://radio-stubica.hr/nikola-gospocic-odlucio-izlazim-na-izbore-s-nezavisnom-listom/), čime je otklonio mogućnost da se možda više neće kandidirati.

Podsjetimo, Gospočić je na aktualni mandat izabran kao nestranački kandidat uz podršku stranaka ljevice i lijevog centra, predvođenih SDP-om. Na predstojeće izbore u svibnju također će izaći kao nestranački kandidat ali i s vlastitom nezavisnom listom za gradsko vijeće. – Odluka je bila i teška i laka – teška jer ovaj posao dosta crpi čovjeka, pa pate zdravlje i obitelj, a laka jer sam nakon provedenih 12 EU projekata, nakon dva nova prijavljena i tri u pripremi, nakon više od 50.000.000 kuna ulaganja u infrastrukturu Stubice, nakon 35 asfaltiranih odvojaka nerazvrstanih cesta i nakon još mnogo toga, jednostavno smatrao obvezom prema svima vama da moramo nastaviti dalje. Na izbore izlazim nestranački, ali malo iznenađenje bit će moja nezavisna lista za Stubicu, na kojoj će se pojaviti ljudi koji dijele moju ideju, već su puno radili za naš grad, a želja im je dati se još više. Sada je sve na vama, ako ste zadovoljni nastavljamo dalje uz vašu podršku i glasove na izborima, koji će se održati 16. svibnja ove godine – rekao je Gospočić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba