Četverostruko ubojstvo kod Šibenika

Osumnjičeni je navodno vlasnik propale šibenske tvrtke, među ubijenima su poduzetnik i šibenska gradska vijećnica?

Objavljeno: 30.01.2021. zagorjeinternational

U Vodicama i Šibeniku danas su pronađene četiri mrtve osobe.

Policijska uprava šibensko – kninska u svome priopćenju navodi da je u 12.56 sati zaprimila dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste, pronađen mrtav muškarac.

U 13.23 sata policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne mogu potvrditi je li smrtno stradavanje osoba povezano. 

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba, stoji u priopćenju.

Prvo ubojstvo dogodilo se oko 13 sati u Vodicama, ispred trgovine ‘Djelo’. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, javlja Šibenski.hr. Nedugo potom, stigle su i informacije o pucnjavi u Šibeniku, u pekari na području Ražina gdje su ustrijeljene još tri osobe.

Nakon policijskog priopćenja, objavljena je, ali i ubrzo oporvrgnuta neslužbena informacija da se osumnjičeni počinitelj, navodno vlasnik posrnulog lanca pekara, ubio. Slobodna Dalmacija piše da se on navodno nalazi u kući koja je pod policijskom opsadom.

Kako piše Jutarnji list, među ubijenima su navodno Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca Djelo čiji je otac poznati poduzetnik Joso Slamić koji se već već neko vrijeme povukao iz biznisa i živi u Rijeci. Spominje se i Radojka Danek, stečajna upraviteljica i šibenska gradska vijećnica te još jedan muškarac.

Neslužbene informacije govore da je ubojica Branko Koloper, vlasnik propale šibenske tvrtke ‘Matkol’. On je imao niz pekara i trgovina po gradu, ali je otišao u stečaj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba