VRIJEDNA DONACIJA: Zagorski HNS-ovci prikupili grijalice, toplu obuću, hranu i higijenske potrepštine za općinu Dvor, koja je teško stradala u potresu

ROBERT ŠPLAJT: Želimo im poručiti da nisu sami i da ćemo materijalnu i ljudsku pomoć upućivati sve dok će to biti potrebno

Objavljeno: 30.01.2021. zagorjeinternational

Članice i članovi HNS-a Krapinsko – zagorske županije ponovno su organizirali akciju za pomoć područjima stradalima u potresu. Za stanovnike općine Dvor prikupili su vrijednu donaciju grijalica, tople obuće, hrane i higijenskih potrepština.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt zajedno s potpredsjednikom ŽO Anđelkom Ferekom Jambrekom, predsjednikom podružnice Sveti Križ Začretje Jurajem Matkunom, županijskom vijećnicom Kristinom Rafaj, vijećnikom Grada Krapine  Davorom Čavužićem i Tomislavom Benčićem, uručio je donaciju predsjedniku podružnice HNS-a općine Dvor, Hilmu Podbišćaninu.

– Na ovaj način želimo pokazati solidarnost i zajedništvo s građanima koji su u ovoj katastrofi pretrpjeli velike materijalne gubitke ali i nemjerljiv strah. Želimo im poručiti da nisu sami i da ćemo materijalnu i ljudsku pomoć upućivati sve dok će to biti potrebno – poručio je tom prilikom Robert Šplajt. Ovo je tek jedna u nizu donacija koje zagorski HNS upućuje na područja pogođena katastrofom a s akcijama prikupljanja i organiziranja pomoći nastavit će se i u narednim tjednima, stoji u priopćenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba