Na prozoru vikendice u Gornjoj Plemenšćini u kojoj se dogodilo stravično ubojstvo, upaljeni lampioni

Tragala je za nestalim posinkom, suprug joj je preminuo od posljedica stresa, a na smrt ju je cjepanicom izudarao njezin partner

Objavljeno: 25.01.2021. zagorjeinternational

Na prozoru kuće, točnije, vikendice u Gornjoj Plemenšćini, u kojoj je u noći s četvrtka na petak brutalno ubijena 71-godišnja K.Š.F., upaljeni su lampioni.

Partner s kojim je živjela, 69-godišnjak, osumnjičen je da ju je udarao cjepanicom po glavi te je ona na mjestu preminula. Kako piše 24 sata, život ubijene K.Š.F. nije bio lagan. Godine 2018., u sklopu serijala Nestali, za spomenuti je portal govorila o svojoj potrazi za posinkom koji je bio pripadnik 1. gardijske brigade Tigrovi, a nestao je u rujnu 1995. na Uni. Njezinog  supruga Ivu nestanak sina potpuno je emotivno slomio. Propio se, a od posljedica emotivnog stresa preminuo je 2003. godine. U kuću u Gornjoj Plemenšćini K.Š.F. se sa suprugom iz Zagreba preselila 1999. godine. S njime je nevjenčano živjela od 1991. do 1994., kada su se vjenčali. Prihvatila je njegovu djecu, a s nestalim Marijanom je imala poseban odnos.

Nakon suprugove smrti, vratila se u Zagreb, no nakon zagrebačkog potresa u ožujku 2020., iznova se, s partnerom, preselila u obiteljsku kuću u Gornjoj Plemenšćini, gdje je brutalno ubijena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba