Privodi se kraju uređenje društveno - kulturnog doma uz stadion Razvor u Kumrovcu

NAČELNIK ŠPLAJT: Nadamo se da ćemo najkasnije u travnju u funkciju staviti ovaj novi prostor, kojemu se posebno vesele naše udruge

Objavljeno: 18.01.2021. JJ

Radovi na uređenju društveno – kulturnog doma uz stadion Razvor u Kumrovcu privode se kraju.

– Unutarnji radovi bi u potpunosti trebali završiti do sredine veljače, nakon čega će uslijediti uređenje okoliša, asfaltiranje parkirališta i asfaltiranje prilazne ceste. Nadamo se da ćemo, ukoliko će to omogućiti epidemiološka situacija, taj objekt moći otvoriti i staviti u funkciju najkasnije u travnju. Veselimo se tom prostoru, a posebno mu se vesele sve naše udruge i naši mještani. Mislim da će biti maksimalno iskorišten, pogotovo od strane naših udruga i Općine – rekao nam je načelnik Robert Šplajt.
Podsjetimo, ugovor s izvođačem radova potpisan je u studenome 2020. godine. Bit će to prostor koji će moći primiti 300 – 400 ljudi, a sačinjavat će ga dvije multifunkcionalne dvorane koje će se moći spojiti u jednu. Izvođač radova je poduzeće CanDo iz Slavonskog Broda.
Rekonstrukcija i obnova društvenog doma sufinancirana je od strane Ministarstva kulture u iznosu od 400 tisuća kuna, a Krapinsko – zagorska županija također pomaže sa sredstvima od 115 tisuća kuna. Ukupna vrijednost projekta je 1.012.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba