Donosimo najbolju ovotjednu ponudu poslova

Traže se konobari, osobni asistenti, čistači, vozači, šivači…

Objavljeno: 28.06.2020. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s
portalom  posao.hr, donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu
rada.
Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i
jednostavno.

Bluesun hotel je smješten u samom srcu Marije Bistrice i nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta. Iz hotela trenutno zapošljavaju Wellness terapeuta (m/ž) i konobara (m/ž). Zvuči zanimljivo? Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 9.7. možete pronaći na stranicama posao.hr-a.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 1.8.

Fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) za pomoć pri obavljanju poslova kao što je prebacivanje s kolica na krevet, na toalet, pod tuš i sl. Radno vrijeme je fleksibilno, a mjesto rada općina Kumrovec. Više informacija možete potražiti na linku.

Škalec Promet d.o.o. iz naselja Družilovec zapošljava čistača (m/ž). Rok prijave je 10.7. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Očekuje se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Hrvatska udruga za psihosocijalno zdravlje Sto Koluri Sjever planira zaposliti čak 6 gerontodomaćina (m/ž) za rad na području grada Krapine i općine Đurmanec. Ako vas zaposle, bit ćete zaduženi za pomoć starijim i nemoćnim osobama. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Udruga distrofičara Krapina zapošljava osobnog asistenta (m/ž) na pola radnog vremena u naselju Razdrto Tuheljsko. Osobe sa završenom osnovnom školom moraju imati položen tečaj za njegovatelja. Rok prijave na ovaj natječaj je 18.7. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Ana, obrt za trgovinu i vulkanizaciju iz Mača zapošljava pomoćnog vulkanizera (m/ž) sa završenom srednjom školom. Za osobe bez radnog iskustva postoji mogućnost uvođenja u posao. Prijave se zaprimaju do 19.7. Za detalje kliknite na poveznicu .

Poduzeće Kraljević iz Krapine traži vozača teretnog vozila u međunarodnom prijevozu (m/ž). Kandidat mora imati srednjoškolsko obrazovanje te položen vozački B, C i E kategorije. Nudi se ugovor na neodređeno. Ovaj natječaj je otvoren do 20.7. Ako se želite prijaviti, kliknite ovdje.

Kunateks d.o.o. planira zaposliti čak 4 šivača (m/ž). Mjesto rada je grad Pregrada, a rok prijave 18.7. Novozaposlene osobe bit će zadužene za sastavljanje iskrojenih dijelova. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Zvuči zanimljivo? Pročitajte više.

Obrt Putar Transporti iz Mihovljana traži vozača kombi vozila (m/ž) za prijevoz robe u domaćem i međunarodnom prometu. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Kandidat mora znati engleski ili njemački. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba