Nastavljaju se komunalni radovi na području općine Radoboj

Asfaltirat će se 6,8 kilometara nerazvrstanih i još 2,6 kilometara makadamskih cesta, uređeno i igralište u naselju Mikši

Objavljeno: 21.06.2020. AB

Općina Radoboj sustavno svake godine osigurava značajna sredstava za uređenje, obnovu ili pak gradnju novih prometnica na svom području, a izuzetak nije ni ova godina. Sukladno Programu modernizacije i rekonstrukcije nerazvrstanih cesta, Komisija za izgradnju i održavanje općinskih cesta obišla je sve nerazvrstane ceste na području općine te sukladno zatečenom stanju napravila prijedlog asfaltiranja nerazvrstanih cesta. Osim presvlačenja novim asfaltnim slojem cesta u dužini od 6870 metara, pristupit će se i asfaltiranju makadamskih cesta u ukupnoj dužini od 2608 metara. Dio radova izvršen je tokom prošle godine, a nastavak asfaltiranja prema Programu modernizacije i rekonstrukcije nerazvrstanih cesta, nastavit će se i ove godine. Ukupna vrijednost radova iznosi 1.385.783,58 kuna sa PDV-om.

Također, u naselju Mikši na dječjem igralištu ovih su dana igrala, na veselje najmlađih, premještena na novu lokaciju, bliže igralištu za košarku. Igrala su svježe obojana , postavljena je zaštitna mreža, a samo igralište konačno je dobilo smisao i svrhu postavljanja, budući da su igrala dosad bila udaljena, pa je ono često bilo prazno i neiskorišteno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba