U Krapini osnovana Gradska organizacija Zagorske stranke

NE ŽELE BITI NIČIJI ‘EVIN KOSTIM’: “Ne želimo biti u koaliciji s onima koji su politički i kadrovski slabiji od nas i puno traže, a malo daju”

Objavljeno: 11.06.2020. zagorjeinternational

U utorak je u Krapini osnovana Gradska organizacija Zagorske stranke. Za predsjednika je izabran Ivan Bajcer, za dopredsjednika Tomislav Bajcer, za tajnika Tomislav Vrhovec i za rizničara Ivana Bajcer. U Nadzorni odbor su izabrani Matija Miklaužić (predsjednik), Tomislav Vorih (član) i Dijana Sever (član). Na osnivačkoj skupštini su bili i predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jerneić, dopredsjednica stranke Martina Antolković, glavni tajnik stranke Višeslav Ćuk, član predsjedništva Danijel Antolković i povjerenik Zagorske stranke za grad Zagreb Goran Maligec.

Čestitao svima

Jerneić je čestitao svima izabranima te im zaželio puno zdravlja i sreće u životu i političkom radu Zagorske stranke grada Krapine. Također je sve prisutne upoznao s programom i radom Zagorske stranke, posebno se osvrnuvši na predstojeće parlamentarne izbore. Napomenuo je da je Zagorska stranka pregovarala s dvije grupacije političkih stranaka, no, naposlijetku su ipak odlučili da na ovim izborima ne idu u koaliciju jer, kako kažu, “ne žele biti u koaliciji s onim političkim strankama koje su politički i kadrovski slabije od Zagorske stranke, a od Zagorske stranke puno traže, a malo ili gotovo ništa ne daju.”

Revitalizacija stranke

– Zagorska stranka neće biti ničiji “Evin kostim” – kažu iz stranke, te dodaju da je osnivanjem Zagorske stranke grada Krapine započela revitalizacija te stranke. Predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jerneić nagovijestio je daljnje osnivanje ogranaka Zagorske stranke u Krapinsko – zagorskoj, Varaždinskoj županiji i Zagrebačkoj županiji te Gradu Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba