MIROSLAV ŠKORO NA FACEBOOKU:

“Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti – tako što ćemo smanjiti broj ministarstava“

Objavljeno: 06.06.2020. JJ

– Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata – napisao je na svojem Facebook profilu Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta, aludirajući na današnje medijske napise da će, dođe li on na vlast, Hrvatska dobiti ministarstvo sreće.

Naime, dio programa Domovinskog pokreta posvećen je kvaliteti života, a za programska je načela zaslužna Anita Freimann, inače članica Domovinskog pokreta i “doktorica sreće”, koja je Večernji list rekla da je jedna od glavnih značajki tog tijela, bilo da se ono zvalo ministarstvo sreće ili zadovoljstva, bilo da to na kraju bude agencija, da onemogućuje odluke koje smanjuju kvalitetu života. Radi se zapravo o spoju ekonomije i psihologije.

– Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti – tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda? – napisao je Škoro.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba