Slijepa bugarska proročica

BABA VANGA JE PREDVIDJELA KORONAVIRUS? “Europa će potonuti u krizu”

Objavljeno: 04.04.2020. zagorjeinternational

– Neška, korona će biti svuda oko nas – navodno je poznata proročica baba Vanga kazala neposredno prije svoje smrti 1996. godine.

To je bugarskim medijima otkrila poznata gimnastičarka Neška Stefanova Robeva (73). Korona inače na bugarskom znači kruna i veže se za rusku dominaciju u toj zemlji. Robeva kaže kako je mislila da to znači kako će Bugarska biti pod ruskom okupacijom. Tek sada je shvatila da se to odnosi na koronavirus.

Krajem prošle godine Yahoo News je prenio predviđanja babe Vange za 2020. godinu. Među ostalim, napisali su kako se Europi ne piše dobro. Vanga je tvrdila da će Europu pogoditi snažna ekonomska kriza. Nije bilo poznato hoće li se ona dogoditi zbog Brexita ili nekog drugog razloga. Sada je svima jasno da je razlog ekonomske krize u Europi pandemija koronavirusa.

Slijepa bugarska proročica tvrdila je da joj informacije šalju nevidljiva bića. Postala je poznata zbog ispunjenog proročanstva o napadu na Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001. godine u SAD-u. Prorekla je čak i vlastitu smrt. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba