Sportska zajednica Grada Pregrade raspisala javni natječaj

Za sportske udruge u gradskom proračunu predviđeno 300 tisuća kuna

Objavljeno: 16.02.2020. JM

Sportska zajednica grada Pregrade raspisala je javni natječaj za financiranje projekata i programa sportskih udruga na području grada u 2020. godini. Prijavu mogu podnijeti udruge koje svoj rad temelje na potrebama građana, prema načelima djelovanja za opće dobro, ako provode programe i projekte kojima zadovoljavaju javne potrebe u sportu od interesa za grad Pregradu, kao i druge programe koji pridonose razvitku i općem napretku sporta i sportske rekreacije na području grada.

Sedam potpora


Ukupno planirana vrijednost natječaja je 300 tisuća kuna, a planirani broj potpora sedam. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti je tisuću kuna, a najveći 180 tisuća kuna. Minimalni postotak sufinanciranja od strane prijavitelja odnosno korisnika financiranja je pet posto od traženog iznosa od Grada Pregrade kao davatelja sredstava.

Natječajna dokumentacija

Svaka udruga može prijaviti najviše jedan program, odnosno projekt u okviru ovog natječaja, na razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a rok za podnošenje prijava je 30. ožujka 2020. godine. Prijave se dostavljaju isključivo na obrascima propisanima natječajnom dokumentacijom, koji su zajedno s uputama za prijavitelje, dostupni na internetskim stranicama Grada Pregrade – www.pregrada.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba